Email marketing, čemu služi
 i koje su dobre prakse

Ovog meseca u webinaru govorimo o email marketingu i kako ga možete iskoristiti za poboljšanje svog poslovanja.

Ova vrsta marketinga često ostaje zanemarena od strane malih i srednjih preduzeća čiji vlasnici zaboravljaju im može biti od višestruke koristi i doneti konverzije, pomoći u izgradnji zajednice oko svog brenda i biti od velike pomoći u širenju dobrog glasa o svom brendu.

Zato ćemo u webinaru pričati o tome zašto email marketing treba da postane jedan od stubova vaših marketinških aktivnosti, šta vam je sve potrebno kako bi ste pokrenuli ovaj vid reklamiranja i koje su to dobre prakse u ovom poslu.

Webinar je namenjen pre svega preduzetnicima, ali i svim drugim licima koje ova tema zanima.

Termin je 19 časova u četvrtak 1. jula na Youtube kanalu i Facebook fan strani Opportunity banke. Ukoliko želite podsetnik, prijavite se na mailing listu i podsetićemo vas tog jutra.

Webinar će biti emitovan uživo, a kasnije će biti dostupan snimak. Iskoristite priliku i postavite konkretna pitanja pisanjem na e-mail pitanja@samsvojgazda.rs

 

Cilj ovog programa je povećanje dostupnosti kredita za investicije preduzetnicima (uključujući i paušalce) i mikro-biznisima koji nemaju adekvatno sredstvo za obezbeđenje kredita i do sada nisu mogli da dobiju kredite.