Kako da na jednostavan način dovedete korisnike na svoj sajt

Ovog meseca u webinar-u ćemo govoriti o tome na koje sve načine možete dovesti korisnike sa Google-a na svoj sajt i time povećati broj novih kupaca i klijenata vašeg biznisa.

Svakog dana vaši potencijalni klijenti koriste pretraživače u želji da pronađu sadržaj koji će im pomoći da reše neki svoj problem. Nekada samo žele da saznaju više informacija, a nekada to može biti odluka o kupovini ili odabiru usluge. Zbog toga je SEO idealan način da im baš vi budete prvi izbor.

Nenad Pantelić će u okviru webinara predstaviti jednostavne načine koje svako može da primeni i postavi sebe iznad konkurencije, pozicionira se na vrh Google-a i svom biznisu obezbediti posete i poveća promet.

Webinar je namenjen pre svega preduzetnicima, ali i svim drugim licima koje ova tema zanima.

Termin je 19 časova u ponedeljak 31. maja na Youtube kanalu i Facebook fan strani Opportunity banke. Ukoliko želite podsetnik, prijavite se na mailing listu i podsetićemo vas tog jutra.

Webinar će biti emitovan uživo, a kasnije će biti dostupan snimak. Iskoristite priliku i postavite konkretna pitanja pisanjem na e-mail pitanja@samsvojgazda.rs

 

Cilj ovog programa je povećanje dostupnosti kredita za investicije preduzetnicima (uključujući i paušalce) i mikro-biznisima koji nemaju adekvatno sredstvo za obezbeđenje kredita i do sada nisu mogli da dobiju kredite.