Bolje korisničko iskustvo u elektronskoj trgovini

Ovog meseca tema webinara biće Vaša elektronska prodavnica i korisničko iskustvo vaših korisnika. Rast elektronske trgovine u prethodnih 15ak meseci vrtoglav je, i svi koji su mogli, priključili su se trendu u pokušaju da prežive pandemiju i njene posledice. To je za mnoge značilo da uče u hodu i da isto tako u hodu prolaze “dečije bolesti”. Zbog toga ćemo pričati o korisničkom iskustvu, razumevanju potreba korisnika i svemu onome što možemo da uradimo da bi naši korisnici bili zadovoljniji.

Webinar možete pogledati 28. aprila sa početkom u 19 časova na Youtube kanalu i Facebook fan strani Opportunity banke. Ukoliko želite podsetnik, prijavite se na mailing listu i podsetićemo vas tog jutra.

Webinar će biti emitovan uživo, a kasnije će biti dostupan snimak. Iskoristite priliku i postavite konkretna pitanja pisanjem na e-mail pitanja@samsvojgazda.rs

 

Cilj ovog programa je povećanje dostupnosti kredita za investicije preduzetnicima (uključujući i paušalce) i mikro-biznisima koji nemaju adekvatno sredstvo za obezbeđenje kredita i do sada nisu mogli da dobiju kredite.