Udruživanje preduzeća u cilju razvoja poslovanja

Ovog meseca u okviru vebinara Igor Lazarević govoriće o tome na koji način udruživanje mikro i malih preduzeća može da poboljša njihovu poziciju na tržištu kao i ukupne poslovne performanse.

Saznaćete šta je to udruživanje i zašto je saradnja ponekad bolja opcija od konkurisanja. Upoznaćete pojmove sinergije i koopeticije, a imaćete prilike da razmislite i o aspektima poslovanja o kojima možda do sada niste razmišljali. Biće prikazane razne forme povezivanja, kao što su inkubatori, klasteri, razvojni parkovi, zajednička ulaganja i ugovorna proizvodnja.

Poseban akcenat će biti stavljen na to kako mikro i mala preduzeća mogu da profitiraju ako poslovno sarađuju.

Webinar je namenjen pre svega preduzetnicima, ali i svim drugim licima koje ova tema zanima.

Termin je 19 časova u ponedeljak 01. marta na Youtube kanalu i Facebook fan strani Opportunity banke. Ukoliko želite podsetnik, prijavite se na mailing listu i podsetićemo vas tog jutra.

Webinar će biti emitovan uživo, a kasnije će biti dostupan snimak. Iskoristite priliku i postavite konkretna pitanja pisanjem na e-mail pitanja@samsvojgazda.rs

 

Cilj ovog programa je povećanje dostupnosti kredita za investicije preduzetnicima (uključujući i paušalce) i mikro-biznisima koji nemaju adekvatno sredstvo za obezbeđenje kredita i do sada nisu mogli da dobiju kredite.