Kako da napravim biznis plan?

Ovog meseca u okviru webinara Igor Lazarević će govoriti o biznis planu. Šta tačno predstavlja biznis plan i koji je njegov značaj, koja je forma i sadržina, koji alati i tehnike se koriste pri izradi biznis plana samo su neke do tema. Pored toga Igor će govoriti o modelima i obrascima i procesu izrade kroz primere kao i par saveta kako da najbolji i najefikasniji način pripremite biznis plan za svoju firmu bilo da je potrebno da ga predstavite internim korisnicima – zaposlenima, vlasnicima, menadžemntu, ili eksternim korisnicima kao što su banke, investitori, država ili opšta javnost.

Webinar je namenjen pre svega preduzetnicima, ali i svim drugim licima koje ova tema zanima.

Termin je 19 časova u utorak 01. decembra na Youtube kanalu i Facebook fan strani Opportunity banke. Ukoliko želite podsetnik, prijavite se na mailing listu i podsetićemo vas tog jutra.

Webinar će biti emitovan uživo, a kasnije će biti dostupan snimak. Iskoristite priliku i postavite konkretna pitanja pisanjem na e-mail pitanja@samsvojgazda.rs

 

Cilj ovog programa je povećanje dostupnosti kredita za investicije preduzetnicima (uključujući i paušalce) i mikro-biznisima koji nemaju adekvatno sredstvo za obezbeđenje kredita i do sada nisu mogli da dobiju kredite.