Kako planirati i voditi budžet?

Kako da planiramo i vodimo budžet na ličnom nivou ali i na nivou firme? Šta je osnova, koje su razlike i zašto je važno voditi ih uvek odvojeno? Kako dobro postaviti ciljeve i prioritete, napraviti plan i kasnije pratiti finansijske tokove. Koji je pravi trenutak i način za štednju i kako je to moguće samo su neka od pitanja na koja u webinaru odgovara Karolina Herbut, finansijska savetnica i preduzetnica sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa fizičkim i pravnim licima na finansijskom planiranju, štednji, investiranju i putu (re)definisanja i ostvarivanja finansijskih i drugih ciljeva.

Webinar je namenjen pre svega preduzetnicima, ali i svim drugim licima koje ova tema zanima.

Termin je 19 časova u subotu 31. oktobra na Youtube kanalu i Facebook fan strani Opportunity banke. Ukoliko želite podsetnik, prijavite se na mailing listu i podsetićemo vas tog jutra.

Webinar će biti emitovan uživo, a kasnije će biti dostupan snimak. Iskoristite priliku i postavite konkretna pitanja pisanjem na e-mail pitanja@samsvojgazda.rs

 

Cilj ovog programa je povećanje dostupnosti kredita za investicije preduzetnicima (uključujući i paušalce) i mikro-biznisima koji nemaju adekvatno sredstvo za obezbeđenje kredita i do sada nisu mogli da dobiju kredite.