Blog kao prodajni alat

Blog je veoma važan deo online marketinga, nalazi na vrhu prodajnog levka i može imati veliki doprinos, osim prodaje i odnosu sa kupcima. Blog proširuje ključne reči za koje se sajt pozicionira, pružanjem vrednih informacija stvara konekciju sa čitaocima, daje razlog posetiocima da se vraćaju na sajt. Saznajte na šta je bažno obratiti pažnju pri kreiranju i pisanju bloga, koja je dužina optimalna, šta sve pisanje bloga donosi i koje mogućnosti pruža i koje su najčešće greške koje pojedinci ili brendovi prave pri uvezivanju bloga i same prodaje.

Webinar je namenjen pre svega vlasnicima malih poljoprivrednih gazdinstava i preduzetnicima, ali i svim drugim licima koje ova tema zanima.

Termin je 19 časova u sredu 30. septembra na Youtube kanalu i Facebook fan strani Opportunity banke. Ukoliko želite podsetnik, prijavite se na mailing listu i podsetićemo vas tog jutra.

Webinar će biti emitovan uživo, a kasnije će biti dostupan snimak. Iskoristite priliku i postavite konkretna pitanja pisanjem na e-mail pitanja@samsvojgazda.rs

 

Cilj ovog programa je povećanje dostupnosti kredita za investicije preduzetnicima (uključujući i paušalce) i mikro-biznisima koji nemaju adekvatno sredstvo za obezbeđenje kredita i do sada nisu mogli da dobiju kredite.