Sam Svoj Gazda krediti za preduzetnike

Dragi klijenti, ako razmišljate o proširenju svog malog biznisa, zapošljavanju dodatne radne snage, planirate da renovirate poslovni prostor, kupite novu ili polovnu opremu ili povećate asortiman robe odnosno usluga, a nedostaju Vam novčana sredstva – Opportunity banka nudi kredite za male firme i preduzetnike bez hipoteke i zaloge sa rokom otplate do 5 godina.

Bez obzira na to da li vodite knjige ili ste paušalac, koliki vam je promet po računu i da li imate sredstvo za obezbeđenje kredita (pokretnu ili nepokretnu imovinu) postoji mogućnost da i vi uzmete kredit i investirate ga u svoje poslovanje kroz: osnovna sredstva (alati, oprema, transportna sredstva, nepokretnosti, i sl.) koja ne moraju biti nova ili obrtna sredstva (repromaterijal, roba, i sl.).

Za više informacija posetite sajt: http://www.obs.rs/biznis/krediti/sam-svoj-gazda-mikro-biznis-krediti-u-evrima/ ili pozovite Call Centar na 069 340 50 70.

Možda ste mali ali niste sami!

Vaša Opportunity banka

 

Cilj ovog programa je povećanje dostupnosti kredita za investicije preduzetnicima (uključujući i paušalce) i mikro-biznisima koji nemaju adekvatno sredstvo za obezbeđenje kredita i do sada nisu mogli da dobiju kredite.