Saveti za poljoprivredne proizvođače u uslovima vanrednog stanja

https://www.youtube.com/watch?v=_Mi0NthpTe8

Vanredne okolnosti, vanredno stanje, iziskuje od nas da stvarima pristupimo na malo drugačiji način. Često briga i panika sužavaju vidike i opcije koje su dostupne, često previdimo. Idealni scenariji više nisu u ponudi, ali ipak nisu ni sve lađe potonule. Šta možemo da uradimo da situaciju učinimo makar malo boljom? Kroz pet koraka, razmotrićemo dostupne opcije i pokušati da vam pomognemo da pronađete rešenje i preživite krizu.

Ovo su teme kojima ćemo se baviti tokom webinara koji će držati Ivan Minić, konsultant za razvoj poslovanja i autor i voditelj Pojačalo podcasta.

Webinar je namenjen pre svega vlasnicima malih poljoprivrednih gazdinstava i preduzetnicima, ali i svim drugim licima koje ova tema zanima.

Termin je 19 časova u subotu 18. aprila na Youtube kanalu i Facebook fan strani Opportunity banke. Ukoliko želite podsetnik, prijavite se na mailing listu i podsetićemo vas tog jutra.

Webinar će biti emitovan uživo, a kasnije će biti dostupan snimak. Iskoristite priliku i postavite konkretna pitanja pisanjem na e-mail pitanja@samsvojgazda.rs

 

 

 

Cilj ovog programa je povećanje dostupnosti kredita za investicije preduzetnicima (uključujući i paušalce) i mikro-biznisima koji nemaju adekvatno sredstvo za obezbeđenje kredita i do sada nisu mogli da dobiju kredite.