Kako prilagoditi rad novonastalim uslovima u toku vanrednog stanja

Kako regulisati rad zaposlenih od kuće tokom vanrednog stanja? Šta ako moji zaposleni ne rade? Da li mogu da prestanem sa radom? Šta da radim sa fiskalnom kasom? Koje mere je donela država da olakša položaj male privrede tokom ove krize?

Na ova i slična pitanja pokušaćemo da odgovorimo tokom webinara koji će držati Marija Đorđić iz knjogovodstvene agencije Experta

Webinar je namenjen pre svega vlasnicima malih privrednih društava i preduzetnicima, ali i svim drugim licima koje ova tema zanima.

Termin je ponedeljak 30. mart od 19 časova na Youtube kanalu i Facebook fan strani Opportunity banke. Ukoliko želite podsetnik, prijavite se na mailing listu i podsetićemo vas tog jutra.

Webinar će biti emitovan uživo, a kasnije će biti dostupan snimak. Iskoristite priliku i postavite konkretna pitanja pisanjem na e-mail pitanja@samsvojgazda.rs

 

 

 

Cilj ovog programa je povećanje dostupnosti kredita za investicije preduzetnicima (uključujući i paušalce) i mikro-biznisima koji nemaju adekvatno sredstvo za obezbeđenje kredita i do sada nisu mogli da dobiju kredite.