Osnove optimizacije za pretraživače (SEO)

 

Tema webinara je – Osnove optimizacije za pretraživače (SEO)

Ako nekog nema na Google-u, onda kao da i ne postoji? Pa, u poslednjih 10ak godina, gotovo da je tako. Ako ste biznis, naročito. Ako ljudi kojima ste potrebni ne mogu da vas pronađu, biće mnogo teže rasti i razvijati biznis. A pozicionirati se dobro nije lako, ali početak nije ni previše težak. Korak po korak, strpljivo do rezultata.

Kroz ove korake provešće vas Ivan Radojičić, stručnjak za Internet oglašavanje, i pokazati vam kako da kreirate sadržaj i vremenom izgradite dobru reputaciju na pretraživačima, a samim tim i postignete dobre poslovne razultate.

Webinar je namenjen pre svega vlasnicima malih privrednih društava i preduzetnicima, ali i svim drugim licima koje ova tema zanima.

Termin je petak 28. februar od 19 časova na Youtube kanalu i Facebook fan strani Opportunity banke. Ukoliko želite podsetnik, prijavite se na mailing listu i podsetićemo vas tog jutra.

Webinar će biti emitovan uživo, a kasnije će biti dostupan snimak. Iskoristite priliku i postavite konkretna pitanja pisanjem na e-mail pitanja@samsvojgazda.rs

 

 

 

Cilj ovog programa je povećanje dostupnosti kredita za investicije preduzetnicima (uključujući i paušalce) i mikro-biznisima koji nemaju adekvatno sredstvo za obezbeđenje kredita i do sada nisu mogli da dobiju kredite.