Facebook i Instagram oglašavanje i kako ga unaprediti?

Tema webinara je – Facebook i Instagram oglašavanje i kako ga unaprediti?

Da li je neophodno ulagati u oglašavanje na Facebook-u i Instagram-u i kako što pametnije utrošiti novac na ovim mrežama? Ova pitanja muče većinu vlasnika malih biznisa, i na njih nije lako odgovoriti. Potrebno je mnogo toga naučiti, mnogo faktora uzeti u obzir i tek onda je moguće doneti kvalitetan sud o tome.

Kroz ove korake provešće vas Ivan Radojičić, stručnjak za Internet oglašavanje, i pokušati da vam pomogne da donesete odluku a zatim i sprovedete prvu kampanju u delo ili unapredite postojeće.

Webinar je namenjen pre svega vlasnicima malih privrednih društava i preduzetnicima, ali i svim drugim licima koje ova tema zanima.

Termin je petak 31. januar od 19 časova na Youtube kanalu i Facebook fan strani Opportunity banke. Ukoliko želite podsetnik, prijavite se na mailing listu i podsetićemo vas tog jutra.

Webinar će biti emitovan uživo, a kasnije će biti dostupan snimak. Iskoristite priliku i postavite konkretna pitanja pisanjem na e-mail pitanja@samsvojgazda.rs

 

 

 

Cilj ovog programa je povećanje dostupnosti kredita za investicije preduzetnicima (uključujući i paušalce) i mikro-biznisima koji nemaju adekvatno sredstvo za obezbeđenje kredita i do sada nisu mogli da dobiju kredite.