Kako da se predstavite na YouTube-u?

https://www.youtube.com/watch?v=mBwcI1wDNuQ

Tema webinara je – Kako da se predstavite na YouTube-u?

YouTube je najveća mreža za objavljivanje video sadržaja na svetu. YouTube je drugi pretraživač na svetu. YouTube ima 1.9 milijardi ulogovanih korisnika. Ovi podaci zvuče impresivno ali da li znate kako da predstavite sebe ili svoj biznis na YouTube? Da li znate kako funkcioniše YouTube algoritam i SEO? Na sva ova pitanja daće vam odgovor Aleksandar Ašković, jedan od vodećih stručnjaka za YouTube SEO optimizaciju.

Webinar je namenjen pre svega vlasnicima malih privrednih društava i preduzetnicima, ali i svim drugim licima koje ova tema zanima.

Termin je četvrtak 26. decembar od 19 časova na Youtube kanalu i Facebook fan strani Opportunity banke. Ukoliko želite podsetnik, prijavite se na mailing listu i podsetićemo vas tog jutra.

Webinar će biti emitovan uživo, a kasnije će biti dostupan snimak. Iskoristite priliku i postavite konkretna pitanja pisanjem na e-mail pitanja@samsvojgazda.rs

 

 

 

Cilj ovog programa je povećanje dostupnosti kredita za investicije preduzetnicima (uključujući i paušalce) i mikro-biznisima koji nemaju adekvatno sredstvo za obezbeđenje kredita i do sada nisu mogli da dobiju kredite.