Kako sadržajem razvijati posao?

Preuzmite prezentaciju: Kako sadržajem razvijati posao?

Tema webinara je – Kako sadržajem razvijati posao? a vodiće ga Ivan Minić

Na webinaru ćemo govoriti o tome šta je to content marketing odnosno marketing sadržajem i kako razvijati sopstveni posao uz pomoć zanimljivog i korisnog sadržaja koji ćete sami proizvesti.

Proćićemo kroz istoriju ovog fenomena, a zatim se baviti aktuelnim temama, formatima i idejama kako da to uradite što bolje uz nikakve ili minimalne troškove.

Potrudićemo se da vam približimo teme koje su vam možda strane – pisanje, fotografija, snimanje videa. Teme od kojih osećate neku vrstu straha ili imate predubeđenje da je neophodno biti pretalentovan da biste ih mogli iskoristiti za posao.

Webinar je namenjen pre svega vlasnicima malih privrednih društava i preduzetnicima, ali i svim drugim licima koje ova tema zanima.

Termin je sreda 27. novembar od 19 časova na Youtube kanalu i Facebook fan strani Opportunity banke. Ukoliko želite podsetnik, prijavite se na mailing listu i podsetićemo vas tog jutra.

Webinar će biti emitovan uživo, a kasnije će biti dostupan snimak. Iskoristite priliku i postavite konkretna pitanja pisanjem na e-mail pitanja@samsvojgazda.rs

 

 

 

Cilj ovog programa je povećanje dostupnosti kredita za investicije preduzetnicima (uključujući i paušalce) i mikro-biznisima koji nemaju adekvatno sredstvo za obezbeđenje kredita i do sada nisu mogli da dobiju kredite.