Prodaja uz pomoć interneta?

Preuzmite prezentaciju: Prodaja uz pomoć interneta

Tema webinara je – Prodaja uz pomoć interneta

Ivan Minić ispričaće neke od uobičajnih načina kako internet može da pomogne i podrži vašu prodaju, kao i kako da bude važan kanal prodaje u vašem poslovanju. Takođe, podeliće sa gledaocima i neke manje uobičajne ideje koje u slučajevima nekih biznisa mogu biti sjajan način da unaprede svoje prodajne rezultate.

Tema dakle nije isključivo prodaja preko interneta, već prodaja uz njegovu pomoć, što je dosta šira oblast nego u prvom slučaju 🙂

Termin je ponedeljak 30. septembar od 19 časova na Youtube kanalu i Facebook fan strani Opportunity banke. Ukoliko želite podsetnik, prijavite se na mailing listu i podsetićemo vas tog jutra.

Webinar će biti emitovan uživo, a kasnije će biti dostupan snimak. Iskoristite priliku i postavite konkretna pitanja pisanjem na e-mail pitanja@samsvojgazda.rs

 

 

 

Cilj ovog programa je povećanje dostupnosti kredita za investicije preduzetnicima (uključujući i paušalce) i mikro-biznisima koji nemaju adekvatno sredstvo za obezbeđenje kredita i do sada nisu mogli da dobiju kredite.