Dobrodošli na SamSvojGazda!

Od 5. avgusta 2019. godine Opportunity banka u svojoj ponudi ima i kredite iz EaSI programa za zapošljavanje i socijalne inovacije, koji finansira Evropska Unija. Cilj ovog programa je povećanje dostupnosti kredita za investicije preduzetnicima (uključujući i paušalce) i mikro-biznisima koji imaju male promete po računu i nemaju adekvatno sredstvo za obezbeđenje kredita, što im onemogućava pristup sredstvima za ulaganje u biznis.

Ovim programom želimo da u finansijski sistem uključimo i preduzetnike koji nisu dosad mogli da dobiju kredit, kako bi i njihovi biznisi, bez obzira na veličinu i godine postojanja, mogli da rastu i razvijaju se, zapošljavaju dodatnu radnu snagu, povećavaju asortiman robe ili usluga, unapređuju proizvodnju odnosno način vršenja usluga, automatizuju se, obnove opremu ili renoviraju poslovni prostor, i sl.

Deo ovog programa je i besplatni edukativni servis „Sam svoj gazda“ koji smo razvili u saradnji sa Ivanom Minićem i njegovim timom, pionirom u oblasti edukacije preduzetnika svih profila, koji je zaslužan za portale kao što su npr. „Moja firma“ i  Pojačalo.

Edukativni servis „Sam svoj gazda“ dostupan je ne samo klijentima Opportunity banke, već svim građanima naše zemlje koji ili već jesu preduzetnici ili tek nameravaju da to postanu, i koji žele da unaprede svoje znanje o upravljanju biznisom i da budu u toku sa svim dešavanjima, zakonima i rokovima koji su važni za poslovanje preduzetnika u našoj zemlji.

 

Cilj ovog programa je povećanje dostupnosti kredita za investicije preduzetnicima (uključujući i paušalce) i mikro-biznisima koji nemaju adekvatno sredstvo za obezbeđenje kredita i do sada nisu mogli da dobiju kredite.